Objecten

Objecten
 

Sieraden

Sieraden


Particulieren

In het atelier worden sieraden en grootzilver geheel naar eigen ontwerp vervaardigd. Deze unieke stukken worden zowel in het atelier, als ook op kunstbeurzen, en bij diverse galeries verkocht.

Het is ook mogelijk om van uw eigen ontwerp een sieraad te laten maken. Of door Harm een ontwerp te laten maken naar aanleiding van uw eigen ideeŽn.

Vaak worden oude of kapotte sieraden omgetoverd tot mooie nieuwe  creaties. Soms is alleen een kleine aanpassing voldoende, maar het is ook mogelijk oud materiaal om te smelten en tot een geheel nieuw sierraad te verwerken. Regelmatig worden oude trouwringen omgetoverd tot mooie nieuwe sieraden, met een liefdevolle herinnering.


Bedrijven

Ook voor bedrijven en instellingen worden ontwerpen gemaakt en uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan relatiegeschenken in de vorm van unica’s, of series. Of jubilarisgeschenken, zoals reverespelden, broches, dasschuiven, briefopeners, kroonkurken enz.

Bent u geinteresseerd,of hebt u vragen, maakt u dan gerust een keer een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier.

 
 

Gedenksieraden

Gedenksieraden
 

Urnen

Urnen